Logo

In naam van Allah, de Barmhartige, de Erbarmer.

“Nijd en vijandschap laten zij blijken en wat hun innerlijk verbergt is nog erger” (VBK Al-‘Imraan, 118 )

In de vorm van de vlag van de Saoedische staat heeft “Adolf Wilders” een sticker laten drukken om te verspreiden waarop hij het volgende heeft laten zetten: “Islam is leugens, Mohammad is een crimineel, en Koran is vergif”, en wij zoeken onze toevlucht bij Allah tegen zijn uitspraken. En niemand met verstand kan erover twijfelen dat deze woorden een belediging zijn voor Islam en de Moslims, en geen enkele bedoeling heeft behalve het provoceren en vernederen, en ondanks dit alles, heeft geen enkele ambassade van de ambassades van wat genoemd wordt “de Islamitische landen” een teken van afkeur of bezwaar afgegeven. Geen een enkel protest is gedaan, zelfs niet van de “Saudische staat”, wiens vlag is vernederd.

De regering en bepaalde politici in Nederland, hebben niets anders dan het recht van vrijheid van mening benadrukt, en hebben Wilders afgekeurd om zijn provocerende manier. Niemand van hen heeft een enkel woord wat op de stickers staat betreurt, zelfs niet uit hoffelijkheid voor de Moslims in dit land. Zij hebben enkel de manier betreurd. Dus de onenigheid tussen de heren politici is er niet een van standpunt omtrent Islam, of de Profeet van Islam, of het boek van Islam, echter het betreft onenigheid omtrent de wijze waarop het standpunt is geuit.

Geachte Moslims in Nederland

De vernedering van jullie religie en de bespotting van uw Profeet (saw) en uw Koran, is geen standpunt van een specifieke persoon. Het is een politiek standpunt dat breed gedragen wordt door de politici, ondanks dat zij verschillen in de wijze waarop zij dit ventileren. Daarom raden wij u aan geen aandacht te besteden aan iemand wiens einde de dood door zijn eigen haat zal zijn en zal eindigen op de vuilnishopen van de geschiedenis. Waar u echter wel aandacht aan moet besteden is het politieke standpunt ongeacht de figuren die erachter staan.

Geachte Moslims in Nederland

Wij weten dat verandering van het vijandige en vernederende politieke standpunt jegens Islam en zijn heiligdommen enkel kan met de Khilafah staat. Inderdaad, wij realiseren dat, en wij zetten ons ervoor in, en wij roepen u op om met ons samen te werken om dit doel te bereiken. En wij realiseren ons ook dat de Islamitische Oemma een Oemma van goedheid is, en dat deze Oemma, ondanks dat de Khilafah afwezig is, de vernedering van haar religie en de bespotting van haar Profeet (saw) niet accepteert. Immers, hoe kan zij dit accepteren terwijl zij het weet dat het stilzwijgen van de mensen van rechtvaardigheid de mensen van valsheid doet denken dat zij gelijk hebben. En daarom richten wij ons tot de zonen van deze nobele Oemma om hun religie te doen zegevieren en hun heiligdommen te beschermen met alle mogelijke legale manieren en wijzen. En wij roepen hen op om zich bij ons te voegen gedurende onze campagne die wij begonnen zijn onder het motto “de Boodschap van Islam” om kennis te maken met deze religie van waarheid en Zijn nobele Profeet (saw).

“O gij, die gelooft, indien gij de zaak van Allah steunt zal Hij u helpen en standvastig doen blijven.” (VBK, Mohammad, 7)

 

Hizb ut Tahrir Nederland

22-12-2013
19 Safar 1435 H.

Webpagina: www.hizb.nl
Campagne pagina “de Boodschap van Islam”: www.deboodschapvanislam.nl (27-12-13 online InsjaAllah)

Hizb ut Tahrir Nederland