Logo

Oh verraderlijke heersers! Voor hoelang zult u de schoenen van Amerika blijven likken?!

 

Amerikaanse moordenaars te huur; de moord van drie burgers in klaarlichte dag is als een `Drone Aanval' op de stad van Lahore

De overheid heeft reeds Blackwater toegestaan om aanslagen uit te voeren en burgers openlijk te ontvoeren, maar het incident van gisteren bewees dat deze verraderlijke heersers toestemming aan de Amerikanen hebben gegeven om op klaarlichte dag te moorden. Het is moeilijk om een slechter voorbeeld te vinden dan dat van de ‘Belangrijkste Verrader’ (Belangrijkste Minister) van Punjab die zijn uiterste best deed om de Amerikaanse moordenaar door de politie van Punjab te laten redden.

De politie verklaarde onmiddellijk de arme vermoordde jeugdige slachtoffers "dacoits (roofbendeleden)". Niemand nam de moeite om te vragen of zij werkelijk probeerden te roven, waarom zij kogelgaten in de rug van hun lichamen hadden in plaats van aan de voorzijde? Noch probeerde iemand te weten te komen waarom de Amerikaanse moordenaar door de voorruit schoot in plaats van de zijruit, wat gewoonlijk het geval is wanneer iemand zich verzet tegen een overval. Er vroeg zelfs niemand waarom de Amerikaan de slachtoffers aan het filmen en fotograferen was nadat hij ze had gedood.

De moord bracht de herinneringen terug van Irak waar Blackwater afslachtte waar zij dit maar wensten met volledige straffeloosheid. De vraag is wat er nu nog over is om te doen in Pakistan?! Is er een groter verraad mogelijk dan dit?

Het verraad van de regerende Pakistaanse partijen evenals de ‘vriendschappelijke oppositie’ zijn volledig blootgesteld. Het koefr democratische systeem is ook blootgesteld, dat deze ingehuurde moordenaars door de desgewenste wetgeving beschermt. Deze heersers zijn nu van plan om deze moordenaar onder het mom van de Overeenkomst van Genève te beschermen terwijl hij een bezoekers visum heeft en niet een diplomatiek visum, waardoor hij niet eens diplomatieke immuniteit heeft.

 

Oh Moslims!

Zijn deze drie lichamen niet genoeg alvorens u zich beweegt? Stijg en vloei over de straten van Pakistan met uw heilige voeten en dwing de Pakistaanse Strijdkrachten, de echte mensen van macht, zodat deze met jullie meewerken om deze heersers te vernietigen.

 

Oh Pakistaans Leger!

Vervul uw plicht in plaats van het nutteloos zitten in jullie barakken, kijkend naar de genocide van Moslims. Grijp de verraders bij hun kragen en sla hen tegen de grond en verstrek de Noesrah aan Hizb ut Tahrir om de Khilafah te vestigen. Dit is de enige manier waarop we Amerika uit het gebied kunnen werpen, anders zal de vernedering nooit het land verlaten.

 

Naveed But

De officiële vertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Pakistan

Hizb ut Tahrir Nederland