×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 574 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

Enkel de Khilafah kan de heiligheid van de Koran, het bloed, het land en de rijkdommen van de Oemma beschermen

 

Op 20 februari 2012, verbrandden de kolonialistische kruisvaarders de Heilige Koran tezamen met andere Islamitische Boeken. Twee Moslims riepen de shahada terwijl zij probeerden om deze kwade en beschamende handeling te verhinderen. Na een zeer krachtige reactie van de Moslims, verontschuldigden de koloniale indringers zich en gaven zij opdracht tot een onderzoek betreffende de kwestie om de massa's te pacificeren.

 

Oh Moedjahid Moslims van Afghanistan

Dit is niet iets nieuws. Wij zijn getuige geweest van de cartoons van de Profeet, de heiligschennis van de Heilige Koran in Guantanamo Bay en de film "Fitna" van de Nederlandse parlementariër. Wij weten allen wat er met de gevangenen in Guantanamo Bay en Bagram is gebeurd, en nog steeds gebeurt. Al deze onmenselijke misdaden zijn veel minder dan diegene die nog niet zijn geopenbaard. Dit bewijsmateriaal is genoeg om te weten hoeveel haat de VS en haar bondgenoten tegen de Moslims hebben. Bovendien moet u de immense wreedheden gezien hebben die door de VS en haar kruisvaarderbondgenoten zijn begaan in Abu-Ghraib, Fallujah, Qandahar, Helmand, Kunar, Wardak, Nuristan en Waziristan.

 

Zo hebben de Amerikanen de huizen binnengedrongen, mensen tot slaven gemaakt, vrouwen, kinderen en oude mensen van Afghanistan vermoord, nadat ze hen hadden gemolesteerd. Het opvallendste voorbeeld van de wreedheden van de VS zijn de Moslims van Pakistan, Dr. Afia Siddique', welke tot 86 jaar gevangenisstraf is veroordeeld, waar zij kanker ontwikkelde en zwanger raakte. De zelfde verhalen van wrede misdaden gaan verder in Somalië, Yemen en Pakistan. Dit alles toont aan dat de VS en haar bondgenoten alle menselijke kwaliteiten hebben verloren en barbaarse hebben aangenomen.

 

Oh eerzame mensen met oprechte emoties!

Dit is uw situatie na de instorting van de Khilafah staat. U weet dat u de beste Oemma bent; u bent de erfgenaam van de Profeet (saw), de Khoeloefa ar Rashidon en de rechtgeleide veroveraars, die hun levens op de weg van hun Heer, Allah (swt) offerden. U bent de erfgenaam van Moe'tasim die een reusachtig Islamitisch leger stuurde naar de Romeinen om de eer van één Moslimvrouw te beschermen, toen zij schreeuwde; Ya, Mu'tasima! Jullie zijn de zonen van Harun Ar-Rasheed die een brief naar de Byzantijnse Keizer verzond en zei; "Van Haroon Ar-Rashid, Khaleefah van de Gelovigen aan Nicephorus, hond van Rome: Ik heb uw brief gelezen. U zult mijn antwoord niet horen, u zult het zien." De Khaliefah stuurde een reusachtig leger naar het Byzantijnse Rijk en dwong Nicephorus om het verdrag te respecteren. Nochtans, ondertekenen de verraderlijke heersers van vandaag de strategische pacten met de zelfde vijand en enkele Moejahidien zijn ook bereid om een vredesdeal met de kruisvaarders aan te gaan.

 

Hizb ut Tahrir vraagt de Moslim en Moedjahid natie van Afghanistan om te streven en te strijden naar het herstellen van de Islamitische staat (Khilafah) om de heiligheid van de Heilige Qur'an, het land en de rijkdommen van de Oemma te beschermen. Zoals de Proofet (saw) zei: "Voorzeker, de Imam is een schild waarachter de Oemma strijdt en haarzelf beschermt." [Sahih Muslim]

 

Allah (swt) zegt:

 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لَا يَأْلُونَكُمْ خَبَالًا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ ۚ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ  إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ

"O gij die gelooft, neemt buiten uw volk geen ander tot intieme vrienden; zij zullen niet in gebreke blijven u te benadelen. Zij houden van leedvermaak. Nijd laten zij blijken en wat hun innerlijk verbergt is nog erger. Wij hebben u onze geboden duidelijk gemaakt, indien gij ze wilt begrijpen." (Zie de VBK soera Al-Imran 3, vers 118)

 

Bovenstaande is gebaseerd op een vertaling van een pamflet dat door Hizb ut Tahrir, Wilayah Afganistan is uitgegeven

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië