×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 574 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

De waarnemers van de Arabische Liga in Syrië; doof, stom en blind, zij zijn net als vee, nee ze zijn voorzeker nog verder afgedwaald dan vee!

 

Gisteren, op de dag van djoem’aa 30 december 2011,  zijn er demonstraties gehouden met als thema: de djoem’a van het vooruitstreven naar velden van vrijheid’. Te midden van openlijke vastberadenheid en uitdaging jegens het Syrische regime evenals de eis voor haar neerval, hebben honderdduizenden Syriërs gedemonstreerd, gelovend dat de aanwezigheid van de Arabische waarnemers onder hen een getuige zou zijn voor hun vreedzame opstand en dat deze bloedig werd beantwoord. Het meedogenloze regime zette echter haar misdaden jegens de gelovige mensen voort onder het oog van de wereld, zonder enige bekommering om de aanwezigheid van de waarnemers die afhankelijk zijn van het regime om hun missie te faciliteren, voor voorzieningen als vervoer, communicatie en bescherming. Ze lopen rond omringd door de interne veiligheidsdienst van het regime welke hen van plaats naar plaats vervoert, zoals een blinde en een dove worden begeleidt.

En derhalve werd de leugen van de Arabische waarnemers die naar Syrië waren gestuurd al snel ontmaskerd. Er ontstond veel discussie over het falen van dit initiatief en over de slechte uitvoering ervan. Naast kritiek erop alsof het Syrische volk erop rekende dat er iets goeds hieruit zou voortkomen of dat zij hen hoop zou geven. Alhoewel dat het een product is van de marionetten Arabische Liga, welke feitelijk het Syrische regime extra tijd heeft gegeven om voort te gaan met het bloedvergieten. Waarbij het grote aantallen Sjoehada blijft maken van onder de gelovige Moslim bevolking (vooral in Homs). Terwijl de mensen zeggen: “Waar zijn jullie, O Moslims?! Zijn wij niet Moslims net als jullie?! Zijn jullie tevreden met een welvarend leven met jullie families en kinderen terwijl jullie ons hebben overgegeven aan de onderdrukker en de vijand van Allah, Zijn Boodschapper, Zijn Dien, en de Moslims terwijl hij ons vlees eet en overtreed met ons bloed en onze eer?! Wij hebben Allah en Hij (swt) zal ons niet in de steek laten en wij zijn een Amaana (verantwoordelijkheid) op jullie nekken, dus veronachtzaamd jullie Amaanaat niet en veronachtzaamd ons niet.”

Voorzeker een ieder die goeds wenst van dit comité is zwaar gedesillusioneerd en hij verzoekt om goedheid van iets dat geen goedheid heeft. De grote aantallen Sjoehadaa zijn niet verminderd en ook de ellendige criminele tanks hebben geen genade getoond. Het is alsof de intelligente poet wenste dat het volk zijn stem zou horen toen hij zei: “De wolf treft geen blaam voor zijn agressie, als de herder de vijand is van het schaap.”

En niets is meer evident in het tonen van de samenzwering van de Arabische waarnemingsmissie dan de uitspraken van haar hoofd Mohammad Ahmad Ad Daabie, toen hij zei dat de leden van de delegatie niets angstaanjagends hebben gezien in de stad Homs. Hij hielt het daar niet bij, maar vroeg om een rustperiode en meer tijd voor zijn team. Hij zei tegen het Reuters nieuwsagentschap: “Het is noodzakelijk dat jullie inzien dat dit vandaag is en we meer tijd nodig hebben.” Niet ervan bewust zijnde dat iedere verlenging van de periode enkel een verlenging van de tijd betekent die het Syrische regime krijgt om verder te gaan om de zielen van de mensen te verzamelen en meer slachtingen te verrichten. Ad Daabi was zelfs samen met degenen die hem vergezelde getuige dat zij moesten vluchten in de huizen van de demonstranten vanwege de sluipschutters van de veiligheidsdienst die waren gepositioneerd op de daken van de gebouwen nadat de tanks waren verborgen. Deze tanks hebben eerder de huizen van demonstranten met hen erin verwoest. Voor wat betreft onze mensen in het district Baba Amroe in Homs, zij weigerden om de leden van de delegatie te ontmoeten vanwege de aanwezigheid van een officier van de Syrische moechabaraat (geheime dienst) die hen vergezelde, waarna de vertegenwoordiger van de Sjaitaan George Maqdasie naar buiten trad om te zeggen dat de missie van het comité is beperkt tot monitoring en niet inspectie!

Er is niets vreemds of onverwachts aan met betrekking tot de positie van deze Ad Daabi omdat hij en zijn collega’s tevreden waren met enkel wat ‘site seeing’ in Syrië. Zij waren in feite blinde bezoekers die dansten om het bloed van de Moslims wie van dezelfde Dien als zij zijn en die opstaan tegen een wrede tirannieke leider. Voor wat betreft Mark Turner, de woordvoerder van de minister van Buitenlandse Zaken van Amerika, hij riep de activisten op tot geduld nadat zij de delegatie van Arabische Liga ervan hadden beschuldigd geen effect te hebben na de tweede dag van hun missie. De verklaring van Turner is in lijn met de verklaring van Ad Daabi. (De persoon die verantwoordelijk is voor lastige taken; een gepensioneerd officier van het Soedanees leger, wie eerder het hoofd van een soortgelijk comité was dat de gebeurtenissen in Darfoer onderzocht zodat Al Bashier gered kon worden van de beschuldiging van massa genocide en oorlogsmisdaden!) De verklaringen van Ad-Daabi zijn ook consistent en in lijn met die van het criminele Syrische regime en dienen hun belangen.

 

O eerbare Moslims van Syrië, het thuis van het land van Islam:

Zo ziet het spel eruit, dus begrijp het goed en laat jullie niet erdoor misleiden. Wij vragen Allah (swt) om ons te verlossen en ons te eren door middel van de mensen van macht van de rangen van het leger door het omverwerpen van de tirannieke heerschappij van Asj Sjaam (groter Syrië) en het te vervangen met de heerschappij van Allah middels de rechtgeleide Khilafah Staat en voorzeker dit is niet moeilijk voor Allah (swt). Wij wachten erop dat zij hun handen uitstrekken naar Hizb ut Tahrir zodat zij de Ansaar (helpers) van Islam worden in het werk voor werkelijke verandering. De verandering waarop de Hizb haar werk heeft gefocust om zodoende de Khilafah weder op te richten welke het enige pad is voor de Moslims om in staat te zijn zichzelf compleet te verlossen van alle tragedies waar zij momenteel onder lijden.

 

Allah (swt) zegt:

 

وَمَكَرُوا مَكْراً وَمَكَرْنَا مَكْراً وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ * فَانظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ مَكْرِهِمْ أَنَّا دَمَّرْنَاهُمْ وَقَوْمَهُمْ أَجْمَعِينَ

“En zij smeedden een plan, en Wij maakten ook een plan (tegen hen) maar zij bemerkten het niet. Ziet dan hoe het einde van hun plan was; Wij vernietigden hen en hun volk, allen tezamen.” (VBK Soera An-Naml 27, vers 50,51)

 

Hizb ut Tahrir Wilaaya Syrië

6 Safar 1433 H

31-12-2011 M

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië