×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 574 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

28 Rajab Noesrah Verklaring

 

In het weekend vóór 28 Rajab 1432, de Dag van de Val van Khilafah, organiseerde Hizb ut Tahrir wilayah Pakistan bijeenkomsten in heel Pakistan. De deelnemers trotseerden de vervolging van de verraders onder de burgerlijke en militaire leiding en de woeste blik van hun Amerikaanse meesters. Zij eisten dat de oprechte officieren in de strijdkrachten van Pakistan Hizb ut Tahrir de Noesrah (Materiële Steun) voor de totstandbrenging van Khilafah verlenen. De Rajab Noesrah Verklaring is als volgt:

 

WIJ VERWERPEN DE ACTIVITEITEN VOOR NIET-BEWAPENDE KRACHTEN VAN DE VERRADERS

1. Nadat de Amerikanen een aanval op Abbotobad leidden en hun geheime agentschappen daarna aanvallen op PNS Mehran en andere veiligheidsinstallaties en personeel orkestreerden, bleven de verraders Amerika vrij baan geven om een atmosfeer van Fitna te creëren voor haar kruistocht in de stammengebieden.

 

2. De verraders geven vrij baan aan het Amerikaanse leger, die binnen de GHQ, de basissen en installaties rondtrekken, en vrij zijn om te spioneren en hun zwakheden uit te zoeken.

 

3. De verraders geven vrij baan aan de Amerikaanse inlichtingen en de geprivatiseerde militaire organisaties, die aanvallen leidden door gebruik te maken van gemakkelijk geïnfiltreerde los gestructureerde Taliban, zoals in het geval van Raymond Davis en andere incidenten duidelijk was.

 

4. De verraders haasten zich om Amerika te beschermen, welke zowel de woedende massa's als de oprechte officieren van de Strijdkrachten van Pakistan probeert te bedriegen en te kalmeren.

 

WIJ VERWERPEN DE ANTI-ECONOMIE ACTIVITEITEN VAN DE VERRADERS

5. Om de weerstand tegen hun verraad te breken, beweren de verraders dat de Moslims zonder Amerika zouden verhongeren. Maar in werkelijkheid, zou Amerika haar capaciteit verliezen om de immense bronnen van de Oemma te exploiteren, terwijl de Oemma zou opbloeien. De westerse op rente gebaseerde leningen aan landen zoals Pakistan zijn bijstand noch hulp, maar een last en een middel om uit te buiten.

 

6. Wegens rente, hebben tientallen landen, zoals Pakistan, de oorspronkelijke sommen meerdere keren terugbetaald maar hebben nog steeds schulden.

 

7. De leningen komen met voorwaarden om het land te verhinderen om zijn daadwerkelijke capaciteit te bereiken, door voorwaarden op te leggen op openbare eigendommen zoals energie en mineralen, evenals op de belastingheffing en de munt, die stijgingen ontketenen in de prijzen van de basisbehoeften en voor een wilde algehele inflatie zorgen.

 

8. Door deze leningen, zijn de landen met de grootste zegening wat betreft de bodemschatten van de wereld , de Moslimlanden, gedenigreerd tot wat het Westen hen noemt, de ‘‘ontwikkelings’’ wereld, alsof het Westen hen bespot, alhoewel de kapitalistische leningen hen nooit zullen toestaan om zich te ontwikkelen.

 

9. En voor de verraders, is het een open geheim sinds de jaren '60 van de laatste eeuw geweest, dat zij fondsen en contracten van leningen stelen met de toestemming van hun hoofd Amerika, wat helder is door hun persoonlijke rijkdom voor en na dat zij op het aangesteld werden.

 

10. Het is tijd om deze zogenaamde economische hulp te verwerpen, de Islam uit te voeren en het daadwerkelijke potentieel van de Oemma te ontketenen. Een Oemma waarvan de huidige middelen, de middelen van de Westerse naties tot miserabel maken, een Oemma die onder Islam de economische jaloezie van de wereld over zich had voor meer dan duizend jaar.

 

WIJ VERWERPEN DE ANTI- STAAT ACTIVITEITEN VAN DE VERRADERS

11. De liegende verraders beweren ook dat Pakistan niet zonder een militaire alliantie met Amerika kan overleven. Maar in werkelijkheid zijn de verraders afhankelijk van Amerika voor hun eigen tronen en overleving, en in werkelijkheid zou Pakistan zonder Amerika opbloeien.

 

12. De alliantie met Amerika, in zijn kruistocht tegen de Moslims, heeft een grote verwoesting op Pakistan losgelaten. Tientallen miljarden dollars zijn verloren gegaan in de economie, honderdduizenden zijn dakloos geraakt of ontheemd van hun huizen, tienduizenden burgers zijn gedood, evenals duizenden van de strijdkrachten en het veiligheidspersoneel.

 

13. Wat betreft de militaire technologie van Amerika, Amerika verstrekt het net genoeg om de afhankelijkheid ervan het te verzekeren en zij zal nooit hetgene geven dat de strijdkrachten van de Moslims zal toestaan om een onafhankelijke koers na te streven die op de daadwerkelijke belangen van Oemma wordt gebaseerd.

 

14. De kolonialistische kaafir staten zijn groot maar breekbaar op de oppervlakte en van binnen. Ze hebben grote wapens maar ze hebben de grote mensen niet. De wapens zonder mensen zijn ondoeltreffend tegen een gelovige Oemma waarvan de wapens verschillend zijn dan van zijn vijand. Vandaar dat Amerika al voor bijna 10 jaar slecht bewapende mujahideen het hoofd moet bieden, en nog steeds heeft zij haar bezetting in Afghanistan niet kunnen regelen en nu wordt zij gedwongen tot terugtrekking en onderhandelingen.

 

15. Als Pakistan slechts zijn militaire steun terugtrekt, de Amerikaanse basissen zou sluiten, en de toevoerlijn aan de strijdkrachten van Amerika in Afghanistan zou afsnijden, zou de daadwerkelijke kracht van Amerika duidelijk worden. Amerika, dat slechts streeft naar dit leven, met een instortende, als niet een volledig ineengestorte, economie, kan het zich niet permitteren om nog meer te verliezen van zijn 100.000 troepen in Afghanistan, noch een verstoring van zijn brandstoflevering of aanvallen op zijn handelsschepen op de Arabische zeeën. Het kan zich niet veroorloven om te vechten tegen de zesde grootste strijdkracht van de wereld, met gelovende Moslims en atoomwapens.

 

OPROEP TOT DE OPRECHTE OFFICIEREN; GEEF NOESRAH AAN HIZB UT TAHRIR VOOR DE TOTSTANDBRENGING VAN AL KHILAFAH

We besluiten dit door tegen de oprechte officieren binnen de strijdkrachten van Pakistan te zeggen:

‘‘Vandaag de dag, eist de gehele Oemma Islam en zijn Staat; de Khilafah, van Tunesië tot aan Indonesië, van Soedan tot aan Oezbekistan. De behoefte van de tijd is Khilafah om de Oemma als enige rijkste staat qua middelen in de wereld te verzamelen. En terwijl u naar de vernedering, ellende en wanhoop van de Moslims kijkt, kijkt deze Oemma naar u als oprechte officieren van de krachtigste strijdkrachten van de Oemma die Pakistan tot het beginpunt van de Khilafah kunnen maken. Is het niet hoog tijd dat het brutale Amerika, dat zijn afval heeft gedumpt bij naties van Zuid Amerika tot aan Zuidoost Azië, deze hebben haar tot haar daadwerkelijke gewichtigheid gemaakt, wordt neergehaald als een donkere vlek in de geschiedenis zoals de tirannieke Romeinse en Perzische imperiums vóór haar? Is het geen tijd dat deze Oemma in zijn rechtmatige positie als leider van de mensheid wordt opgeheven zoals het dat was voor meer dan een millennium, welke de landen opende voor Islam, de mensen redde van de onderdrukking van mens gecreëerde wetten? Verlangt u niet naar deze grote eer die uw status zal opheffen op de dag van alle Dagen, de Dag van Staan tegenover uw Heer? Verleen nu de Noesrah aan Hizb ut Tahrir voor het hervestigen van Islam als een staat en wetgeving, de Khilafah, om de tirannen te straffen en de harten van de gelovigen te helen.

 

قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ

‘‘Bestrijdt hen, Allah zal hen door uw handen straffen en vernederen en u tot een overwinning over hen helpen en het gemoed van een volk dat gelooft, verlichten.’’ (VBK soera at Tawba, vers 14)

 

http://ht-facebook.notlong.com

  

26 Rajab 1432

28/06/2011

 

Hizb ut Tahrir

Wilayah Pakistan

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië