Logo

Vestig Islam alomvattend met de Khilafah

 

وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ فَأُوْلَئِكَ هُمْ الظَّالِمُونَ

‘‘En wie niet rechtspreken bij hetgeen Allah heeft nedergezonden, zijn onrechtvaardigen.’’ (VBK soera Al-Maida, vers 45)

 

O Moslim Zusters van Pakistan!

Dit zijn de woorden van uw Heer en Schepper Allah (swt). Waarin geen twijfel kan zijn. Zij verkondigen dat enkel Allah (swt) het recht heeft om te oordelen over wat Goed en Fout is. Overeenkomstig, heeft Allah (swt) beschreven dat degenen die niet oordelen met dat wat Allah (swt) heeft geopenbaard, en in plaats daarvan regeren met hun grillen en wensen, als Overtreders en Onderdrukkers. En dit is de werkelijkheid van Pakistan, waar zowel democratie als dictatuur, honderden Islamitische wetten opzij heeft geduwd wegens de grillen en de wensen van een Premier en het Nationale Assemblage of een Dictator en zijn elite groep.

 

O Moslims Zusters van Pakistan!

Het ontbreken van Islam en de overname door de wetgeving van democratie en dictatuur, heeft voor meer dan zes decennia ellende op Pakistan losgelaten. Het lot van Dr. Afia wordt gedeeld door velen in heel de Moslimwereld en zal met vele meer worden gedeeld. De slachtoffers van Davis Raymond zijn slechts enkelen van de velen die constant door Amerikaanse privé militaire organisaties worden vermoord. De aanvallen van de drone’s doden bijna dagelijks onschuldige mensen. Het Amerikaanse leger schendt ons luchtruim en grondgebied door onze huizen binnen te dringen om Moslims zonder berechting of bewijs te executeren. De economische ontbering verergert maandelijks, onze mensen worden de basisbehoeften ontzegd die Islam hen heeft gegarandeerd, de Roepie verliest zijn waarde en de brandstof en elektriciteitsprijzen stijgen voorbij hetgeen wat men zich kan veroorloven. De corruptie in de maatschappij stijgt met Westerse multinationale bedrijven die het vrij mengen van mannen en vrouwen en de corruptie van de ongehuwde jeugd bevorderen. Allah (swt) zegt,

 

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا

 

‘‘Doch degene die zich van Mijn gedachtenis zal afwenden, zal in benarde omstandigheden leven’’ (VBK soera Taa Haa, vers 124)

 

O Moslim Zusters van Pakistan!

En nu de Onderdrukkende heersers goed weten dat de Oemma Islam en enkel Islam wil, verspreiden zij, zoals Satan in de zielen van de mensheid fluisterend, het idee dat enige Islam beter is dan helemaal geen Islam. Zij sporen oprechte Moslims aan om zondes te begaan door te participeren in de Koefr systemen van democratie en dictatuur, met als doel om sommige wetten van Islam te proberen en ten uitvoer te brengen. Zij wensen dat de mensen hun tijd verspillen aan de huidige politieke opstelling en de rechterlijke macht zodat zei op deze manier zijn afgeleid van het daadwerkelijke gezag, de verraders binnen de militaire leiding die door de kolonialist, Amerika wordt gesteund.

Deze lage tactiek is niet ver weg van de tactiek die door de Qoer'aysh werd gebruikt, toen hun pogingen om de mensen van Islam weg te draaien mislukten. De Qoer'aysh probeerde toen om de beweging tegen te houden door RasoelAllah (saw) aan te bieden om te participeren in het systeem en het regeren. Eén van de aanbiedingen voor RasoelAllah (saw) was niet enkel om de oppositie in het assemblage van de tijd (Dar oen Nadwa) te worden, maar zijn hoofd. De Qoer'aysh was zelfs bereid tot een politieke overeenkomst die gebaseerd was op; ‘‘uw God één jaar en onze god voor het volgende’’ maar Allah (swt) sloot deze deur voor altijd met de openbaring:  لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ ‘‘Derhalve voor u uw godsdienst en voor mij mijn godsdienst’’, om een systeem binnen te gaan en geleidelijk onze Deen te implementeren.

 

O Moslim Zusters van Pakistan!

De Moslim is verplicht om enkel te handelen volgens Islam en om het Hoekm (oordeel) onmiddellijk ten uitvoer te brengen en niet geleidelijk, want het is een bevel van Allah (swt). Dus wanneer er gevraagd werd over de kwestie van erven weigerde RasoelAllah (saw) te antwoorden tot de openbaring werd ontvangen. Toen de openbaring werd geopenbaard, was de implementatie direct. De openbaring van de wetten die het bedekken van de vrouw verplichten en het verbieden van alcohol werden onmiddellijk uitgevoerd. De vrouwen scheurden hun gordijnen om zich te bedekken en het alcohol stroomde door de straten wanneer de mensen zich haasten om zich er van te ontdoen. Voor nieuwe Moslims in nieuwe landen dat door de legers van Islam was geopend was het niet toegestaan om het handelen volgens Islam te vertragen. Na vrijwillige acceptatie van Islam werden zij geïnformeerd over de Akhaam en vervolgens volgden zij deze op. Nadat Aboe Bakr (ra) Khalifah werd keurde hij de verwerping van de Zakaah niet goed zelfs niet het bedrag voor een touw van een kameel, hoewel er wijdverspreide gevallen van apostasie van Islam waren.

 

O Moslimzusters van Pakistan!

Dit 28 Radjab, 1432 H, negentig Hidjri jaren na de Val van de Khilafah door de handen van Turkse en Arabische medewerkers van de Britse koeffar; wij verzoeken u om de vraag van de verraderlijke heersers naar de geleidelijke implementatie van Islam te verwerpen. Erken het voor wat het is: doodskreten van de stervenden in hun laatste poging om het onvermijdelijke te voorkomen.

Weet dat Islam zal komen om te regeren zoals het voorheen deed, volledig en alomvattend, zonder compromis van één enkel bevel van Allah (swt). In de tijd van RasoelAllah (saw) toen de mensen van (Materiële) Steun, de Ansaar, RasulAllah (saw) de Noesrah verleenden om Islam in Madinah te vestigen, werd alles dat wat Allah (swt) had geopenbaard uitgevoerd, onmiddellijk en niet geleidelijk. En vandaag ook, wanneer de Ansaar van vandaag de dag, de oprechten binnen de strijdkrachten, de Noesrah aan Hizb ut Tahrir verlenen, zal alles van Islam geïmplementeerd worden, zonder uitstel, vanaf de allereerste dag.

 

O Moslims Zusters van Pakistan!

Laat ons u eraan herinneren dat onder de Ansaar die de bay’ah aan RasoelAllah (saw) gaven zich twee vrouwen bevonden. Vandaag de dag, heeft u een gelijkaardige rol te vervullen door uw echtgenoten, broers, verwanten of vrienden van familie onder de oprechte officieren van de Pakistaanse strijdkrachten aan te sporen om de Noesrah aan Hizb ut Tahrir te geven. De tijd is nu voor hen om de huidige politieke en militaire leiding over te nemen en het gezag te overhandigen aan Hizb ut Tahrir om de Khilafah te vestigen en Islam radicaal en alomvattend ten uitvoer te brengen.

 

Het vestigen van de Khilafah is een fard en de verwaarlozing van deze plicht is een zonde. Deze zonde valt niet van u, omdat het de heersers zijn die Islam niet volledig en alomvattend ten uitvoer brengen. Hun moenkar ontheft u niet van uw plicht om hun moenkar tegen te spreken. En als u deze plicht veronachtzaamt, worden niet alleen de heersers aangemoedigd in hun onbeschaamde ongehoorzaamheid aan Allah (swt), maar u nodigt ook de straf van Allah (swt) op uzelf uit. RasoelAllah (saw) waarschuwde de Moslims,

 

إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَجَلَّ لَا يُعَذِّبُ الْعَامَّةَ بِعَمَلِ الْخَاصَّةِ حَتَّى يَرَوْا الْمُنْكَرَ بَيْنَ ظَهْرَانَيْهِمْ وَهُمْ قَادِرُونَ عَلَى أَنْ يُنْكِرُوهُ فَلَا يُنْكِرُوهُ فَإِذَا فَعَلُوا ذَلِكَ عَذَّبَ اللَّهُ الْخَاصَّةَ وَالْعَامَّةَ

 

‘‘Voorzeker Allah Azza Wa Jal zal de algemene mensen niet straffen voor de acties van de weinigen, totdat zij de moenkar onder hen zien en het niet tegen spreken ondanks dat zij hier toe in staat zijn. En als zij de moenkar niet tegen spreken, zullen de algemene mensen samen met de weinigen worden gestraft.’’ [Musnad Ahmad]

 

Dus, O Moslim Zusters, wanneer zult u antwoorden?

 

 

5 Juni 2011

3 Rajab 1432

 

De vrouwelijke leden van

Hizb ut Tahrir

Wilayah Pakistan

Hizb ut Tahrir Nederland