Logo

Khilafah Verklaring: WIJ VERWERPEN DE VERRADERLIJKE HEERSERS!

 

De Boodschapper van Allah (saw) zei:

 

 إني لا أخاف على أمتي إلا الأئمة المضلِّين

‘‘ Ik vrees niet voor mijn Oemma  behalve de misleide leiders’’

 

Wij, de burgers van Pakistan, veroordelen de verraderlijke heersers voor de volgende misdaden tegen Islam en de Moslims:

1. De deuren te openen voor particuliere Amerikaanse militaire organisaties, die bombarderen en moorden in openbare plaatsen, de plaatsen van aanbidding, de scholen, de veiligheids- en leger installaties en de markten om een atmosfeer van Fitna te creëren.

2. Het verlenen van de luchtmacht faciliteiten aan Amerika binnen Pakistan, om met de drones de huizen op de hoofden van de Moslims te doen ineenstorten in de stammengebieden.

3. Ervoor te zorgen dat de Amerikaanse militaire ambtenaren nu door Hoofdkwartieren van de Generaal van het Leger van Pakistan kunnen lopen, terwijl de marine van de VS in Baluchistan wordt geplaatst, dicht bij de Chaman grens.

4. Amerikaanse intelligentie toe te staan om hun terroristische operaties te verrichten, terwijl zij zitten in vrachtwagencontainers, met airconditionings die zichtbaar zijn in de zomer.

5. De ambassades en de consulaten van de VS toestaan om als vestingen te functioneren van waar de Amerikaanse ambtenaren de verraderlijke heersers opdrachten geven en verbieden.

6. De beveiliging van een toevoerlijn om de Amerikaanse kruisvaarders te voorzien van voedsel, wijn en wapens, met inbegrip van explosieve materialen, zowel voor Afghanistan als Pakistan.

7. Onze militairen te offeren omwille van de oorlog van Amerika in Afghanistan en de stammengebieden, terwijl ze de steun voor de Moslims van Kashmir verzwakken, en het recht voor hun bevrijding ontkennen evenals versterken ervan door annexatie van de enorme stukken land van de Islamitische Oemmah.

8. De onthouding van tientallen miljoenen Moslims van hun fundamentele economische behoeften door de implementatie van het uitbuitende kapitalistische economische systeem, ondanks de immense middelen van Pakistan, met inbegrip van steenkool, goud en koper.

9. Het ondermijnen van Islam en het verlangen om onze jeugd ruïneren, door de kolonialistische instellingen toe te staan de onderwijssyllabus te schenden, onder de banner van onderwijshervormingen, en de Westerse bedrijven om hun vuile cultuur te verspreiden, onder de banner van marketing en culturele festiviteiten.

 

 

WIJ EISEN HET KHILAFAH SYSTEEM

De Boodschapper van Allah (saw) zei

 

إِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

‘‘Voorwaard de Khalifah een schild, van waarachter men strijdt en van waar achter men bescherming vindt” (Muslim)

 

De verraderlijke heersers kunnen hun verraad en samenwerking met de vijand Amerika in zowel democratie als dictatuur begaan omdat beide systemen de bevliegingen en de wensen uitvoeren van een corrupte elite, die door de kolonialistische meesters wordt gesteund. Er is niets om hen aan Islam te houden aangezien zij de wetten kunnen veranderen zoals zij dat wensen, zonder enige aandacht voor de bevelen en het verboden van Allah (swt) en Zijn Boodschapper (saw).

 

Enkel de Khilafah zal deze Oemma terug brengen tot zijn rechtmatige plaats:

1. Deze zal alle vormen van samenwerking met de Amerikaanse kruisvaarders beëindigen en zal zowel hun diplomatieke als militaire personeel van de moslimlanden verdrijven, en zal hun ambassades, consulaten, basissen en intelligentiebureaus sluiten.

2. Deze zal alle leveringen aan de laffe kruisvaarders afsnijden, zodat zij hun eigen dood zullen sterven door de handen van de moedige Moslims van de stammengebieden en Afghanistan.

3. Deze zal werken om alle Moslimlanden te verenigen als de enige vindingrijkste staat in de wereld, die onder andere het bezette land van Kashmir, Palestina en Tsjetsjenië zal bevrijden.

4. Deze zal het privé-eigendom van de openbare eigendommen beëindigen, zoals olie, gas en mineralen, en zal er voor zorgen dat hun immense opbrengst aan alle burgers van de Khilafah ten goede zal komen, en zal betaalbare energie en brandstof verstrekken.

5. Deze zal alle vormen van woeker gebaseerde schuld beëindigen die de kolonialistische instellingen onderhouden en het Islamitische systeem van opbrengsten opzetten dat hulp voor de armen brengt en zal slechts van degene nemen die niet behoeftig zijn en niet meer dan wat zij kunnen dragen, waardoor het de verlammende Algemene Belastingen zal beëindigen.

6. Deze zal een zware industrie voor machine- en motorvervaardiging vestigen, welke miljoenen banen zal genereren en de technologische afhankelijkheid van de Koefaar zal beëindigen.

7. Deze zal de boodschap van Islam als een helder licht in de duisternis en de ellende van globaal kapitalisme dragen en zal het woord van Allah als hoogste verheffen, en de gehele mensheid oproepen om de rechtvaardigheid en de waarheid van Islam te omhelzen.

 

 

WIJ VERZOEKEN DE STRIJDKRACHTEN OM DE NOESRAH TE VERLENEN AAN HIZB UT TAHRIR VOOR DE TOTSTANDBRENGING VAN KHILAFAH

De Boodschapper van Allah (saw) zei,

 

إنَّ النَّاسَ إَذا رَأوُا الظَّالِمَ فَلمْ يَأْخُذُوا عَلى يَدَيْهِ أوْشَكَ أن يَعُمَّهُمُ اللَّهُ بعِقَاب

‘‘Als de mensen van een onderdrukker getuigen en hem niet bij zijn handen nemen (om hem te verhinderen) dan is Allah met zijn bestraffing nabij.’’[Abu Dawoed, Tirmidhi, ibn Maadjah]

 

 

Islam en zijn staat, de Khilafah, zullen nooit komen door verkiezingen om een democratische assemblage te installeren of door staatsgrepen om een dictator te installeren, zij zullen door de benoeming van een Khalifah en een verkozen madjlis oel Oemma komen. Hierbij verzoeken wij de strijdkrachten van Pakistan om hun plicht uit te voeren. De oprechten onder hen moeten de verraderlijke heersers ontwortelen en de Khilafah vestigen door de Noesrah (Materiële Steun) aan Hizb ut Tahrir te geven. Deze stap is volgens de methode die de Boodschapper van Allah (saw) ondernam en dit is de enige methode die zijn Oemma succes in dit leven en het volgende zal opleveren. De Ansaar, de sterke en geschikt strijdkracht, verleenden de Noesrah aan de Boodschapper van Allah (saw) in de Tweede Belofte van Al Aqabah, de Belofte van Mannen, de Belofte van Oorlog, die tot de totstandbrenging van de eerste Islamitische Staat in Al Medina Al Moenawarah inluidde. Het zijn deze Ansaar waar Allah (swt) tevreden over was, die het tij van de geschiedenis ten gunste van de onderdrukte Moslims veranderde en ze luidden de tijd van Khilafah Raasjida in.

 

WIJ ZWEREN VERDER TE GAAN

Wij zweren om onze strijd tegen de verraderlijke heersers en eisen van de Ansaar van vandaag om Khilafah te leveren, tot Allah (swt) besluit dat hij de Nasr zal zenden.

 

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

‘En op die Dag zullen de gelovigen zich verheugen. In de hulp van Allah, Hij helpt wie Hij wil; en Hij is de Almachtige, de Genadige.’’ [VBK soera Al-Rum, ayah 13-14)

 

 

Hizb ut Tahrir

Wilayah van Pakistan

 

15 Jumada al Awal 1432

2011/04/17

Hizb ut Tahrir Nederland