TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

Wie de daders van de aanslag in Ankara ook zijn, de werkelijke daders zijn de koloniale machten

Media Bureau 
Turkije

   
H. 28 Dhoel Hijjah 1436 Nummer: TR032
M. 12-10-2015

 

De bomaanslag die afgelopen zaterdag plaatsvond in Ankara, waarbij 97 mensen om het leven kwamen en waarbij tot nu toe meer dan 100 mensen gewond raakten, bewijst eens te meer dat de echte daders de ongelovige kolonisten zijn, die alle zeilen bijzetten om hun hegemonie in de Moslimlanden te behouden. Zij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor onrechtvaardigheid, corruptie en bloedbaden verrichten in de Moslimlanden en daarbuiten.

Wij van Hizb ut Tahrir Wilaaja Turkije keuren deze aanslag ten strengste af en benadrukken in het kader van de publieke opinie; de volgende punten:

1. Wij benadrukken nogmaals dat Islam het vermoorden van burgers verbiedt, zonder onderscheid te maken tussen een vrouw, een klein kind of een oude man. Allah (swt) zegt:

مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ في الأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا

‘’Wie ook een mens doodt, behalve wegens het doden van anderen of het scheppen van wanorde in het land, het ware alsof hij het gehele mensdom had gedood’’. (VBK, soera Al- Maaidah, vers 32)

2.  De primaire rol van de staat is het waarborgen van rijkdommen, leven, waardigheid, religie, eer, verstand, verwantschap en het handhaven van de veiligheid in de samenleving. Daarnaast dient de staat voorzorgsmaatregelen te treffen om een dergelijke gruweldaad te voorkomen en de ongelovige kolonisten die hier duidelijk achter staan bloot te leggen. Dit dient onmiddellijk te worden opgevolgd door een bevriezing van de diplomatieke relaties met Amerika, Engeland, Rusland en de joodse entiteit (en alle andere koloniale machten), en de verbanning van hun ambassadeurs. Anders zullen er meer aanslagen volgen zoals in Ar-Rihaniyya, Suruc en Ankara. Het contacteren van de Turkse president Erdogan en premier Davutoglu, door Obama, Koningin Elizabeth en Poetin, gevolgd door het sturen van condoleancetelegrammen, is niets anders dan krokodillentranen schreien.

3. Het beleid dat door de regering en alle politieke partijen is doorgevoerd,  inzake kolonialisme, in samenwerking met de geassocieerde machten, fungeert als bliksemafleider welke kolonialisme aantrekt. Dit hypocriete beleid waarbij een dubbele moraal wordt gehanteerd dient per direct afgeschaft te worden. Het draagt enkel bij aan tranen, bloed en vernedering van de Moslims. De mentaliteit van alle politieke partijen is niet verborgen; ze werken hard om deze afschuwelijke gebeurtenis te gebruiken voor politiek gewin en het voeden van een valse perceptie in de samenleving, om zodoende hier een (politiek) slaatje uit te slaan voor de verkiezingen die over 20 dagen gepland staan.

Alle gegevens die de autoriteiten prijs zullen geven, waaruit zal blijken wie de daders zijn, zullen onvolledig zijn, tenzij de verborgen krachten van het kwaad achter de aanslag worden blootgesteld. Wie de daders van deze aanslag ook zijn, en op wie de aanslag ook was gericht, de verdachtmakingen zullen blijven bestaan, tenzij de Amerikaanse en Britse betrokkenheid en hun rol aan het licht wordt gebracht. Amerika en Groot-Brittannië zijn de twee landen bij uitstek die vaker overgaan tot deze methoden (daden van terrorisme) om andere landen hun wil op te leggen. 

                                                                             

                                                                          Media Bureau Hizb ut Tahrir Wilaaja Turkije

http://www.hizb-ut-tahrir.info

 

Media Bureau van Hizb ut Tahrir Turkije

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië