Logo

Centraal Media Bureau

   
H. 16 Rajab 1436 Nummer: 1436 NH/040

M. 5-05-2015

Uitnodiging Media

Karimov, de tiran van Oezbekistan blijft de oorlog verklaren aan Allah (swt), Zijn Boodschapper (saw) en de Da’awah dragers van de religie van Allah (swt).

Hij heeft zijn toevlucht tot ieder mogelijk middel gezocht om woorden van waarheid de kop in te drukken, met volledige steun van Westerse leiders, geleid door Amerika alsmede Rusland, gezien Koefr (ongeloof) een entiteit is in de oorlog tegen de Moslims. Deze staten zijn volledig op de hoogte van hetgeen de handlangers van de misdadiger Karimov aan onuitsprekelijke wreedheden (waaronder genocides en misdaden) hebben begaan jegens de Moslims, en in het bijzonder de leden van Hizb ut Tahrir. Desondanks doen deze staten alsof hun neus bloedt en zijn ze blind voor de praktijken van Karimov en zijn handlangers. Ze staan hen toe om te volharden in hun agressie.

Tien jaar na de genocide in Andijan, begaan door de slager Karimov op 13 maart 2005, welke het leven eiste van meer dan 7000 Moslims, nodigen wij u uit om het protest dat georganiseerd is door het Centrale Media Bureau van Hizb ut Tahrir bij te wonen en uit te zenden:

Locatie: Aan de voorzijde van de Oezbeekse ambassade in Londen/ 41 Holland Park, London W11

Datum: zaterdag 9 mei 2015 Tijdstip: 11:00- 13:00

Waar we de wereldwijde mediacampagne, op 25 april 2015 gelanceerd door het Centrale Media van Hizb ut Tahrir om de praktijken van de tiran Karimov bloot te leggen, af zullen sluiten. #Karimov_Is_Kwaadaardig_Jegens_Islam

Vragen van de media zullen aan het einde van het protest worden beantwoord in het Arabisch, Engels, Russisch en Oezbeeks.

Voor details van de campagne: http://hizb-ut-tahrir.info/info/english.php/contents_en/entry_46501

 

Osman Bakhash

Directeur van het Centrale Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Centraal Media Bureau Hizb ut Tahrir
Tel: 009611307594 Website: www.hizb-ut-tahrir.info
Hizb ut Tahrir Nederland