×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Afghanistan

   
H. 03 Sjabaan 1432 Nummer: 1432-09
M. 04-07-2011

De raketaanvallen van de indringers en de schijnheilige stilte van onze heersers

 

Sinds afgelopen maand zijn er meer dan 750 raketten afgevuurd vanaf Pakistaans grondgebied richting Afghanistan. De schaamteloze heersers merkten het enkel op toen het aantal afgevuurde raketten de 400 naderde. Nochtans wanneer Hamid Karzai, Asif Ali Zardari over de kwestie vroeg, deed hij alsof hij van de gehele kwestie onbewust was.


Dergelijke ernstige incidenten en een zwakke houding van de heersers bewijzen dat de heersers van zowel Pakistan als Afghanistan verraders zijn en het minst begaan zijn over het bloed van hun eigen mensen. De slaafheerser van Afghanistan reageerde toen het dodencijfer van de Moslims de 95 of meer bereikte. Aan de andere kant is de marionettenheerser van Pakistan, niettemin het nu meer dan een week verder is, onbewust van de dit bloedige voorval.

De moslims van Pakistan en Afghanistan lijden aan zware kwesties zoals armoede, analfabetisme, slechte gezondheidsfaciliteiten, werkloosheid en andere sociale kwesties. De reden van al deze problemen zijn de huidige heersers en het kapitalistische systeem welke deze regeringsklasse die volkomen niet in staat is om deze kwesties op te lossen, voortbracht. In plaats van het onvermoeibaar werken voor het welzijn van hun mensen zijn de heersers bezig met hun eigen overvloedige levensstijlen en het dienen van hun meesters. Dit zijn de heersers over wie Muhammad (saw) terecht zei ‘‘voor mijn Oemma vrees ik niks anders dan misleidde heersers’’.

Voorts is het de moeite waard om te vermelden dat de indringers de raketten van Pakistan naar Afghanistan afvuren om hun kwaadwillige doel te bereiken, om haat, vijandigheid en wantrouwen onder de Moslims van Pakistan en Afghanistan tot stand te brengen. Nochtans, vergeten de kruisvaarders vaak het feit dat deze grenzen hun creaties zijn en de Moslims over de wereld geen eerbied voor dergelijke grenzen hebben en sterk geloven in hun broederschap dat door hun geliefde Islamitische Dien wordt voorgeschreven. Ook kennen de Moslims van Afghanistan en Pakistan hun vijand zeer goed en zij werken dag en nacht om hen van hun land te verdrijven.

Amerika doet in feite al deze duivelse handelingen omdat het onder immense druk staat in het gebied d.w.z. de implementatie van de Khilafah in het gebied, de stijgende invloed van China, Noord-Korea, Rusland en het atoomwapen van Iran zijn allemaal kwesties waar de VS zich ongerust om maakt, daarom probeert zij elke alliantie tussen deze landen die problemen voor haar tot stand kunnen brengen, tegen te houden. Daarom gebruikt Amerika oude tactieken van verdeel en heers om dergelijke ernstige kwesties te overwinnen. Tegelijkertijd wordt de media gebruikt om het vuur op te stoken en de mensen op te hitsen om deel te nemen aan de discussie om het kwade plan te verwezenlijken om de Moslims van Afghanistan te keren tegen Pakistan.

Alles wat hierboven wordt vermeld gebeurd op het moment dat de inwoners van zowel Pakistan als Afghanistan ernaar streven om onder de Khilafah in vrede en welvaart te leven. Hun enige beweegreden is om onder de Islamitische staat te leven. Een staat die een schild zal worden voor de Oemma tegen de koloniale indringers en na de implementatie zullen de verschillen van de Oemma automatisch verdampen zoals in het verleden gebeurde met ‘Aws en Khazraj. Verder zal de Khilafah niet alleen de Moslims van Pakistan en Afghanistan verenigen maar de volledige Oemma, en zal de Oemma wederom het aanblik van grootmacht verwerven zoals zij dat terecht verdient. Moehammad (saw) zei terecht in één van zijn ahadith ‘‘inderdaad de Imam is een schild waarachter men strijdt en bescherming zoekt”.

Media Bureau Hizb ut Tahrir Afghanistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië