×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Pakistan

   
H. 21 Rajab 1431 Nummer: PR10038
M. 02-07-2010

Het duo; Blackwater en de heersers, hebben Lahore nogmaals doorweekt met bloed

 

PERSVERKLARING

Het duo; Blackwater en de heersers, hebben Lahore nogmaals doorweekt met bloed

Door explosies in Lahore te veroorzaken wil Amerika een andere operatie in werking stellen.

Hizb ut Tahrir veroordeelt ten strengste de bomaanslag in de moskee naast het graf van Ali Hajvairy's (Moge Allah hem Genadig Zijn) dat meer dan 40 moslims het leven en rond de 200 zwaar heeft verwond. Na een korte tijd van stilte, zijn Amerika en zijn privé leger, Blackwater en DynCorp, nogmaals een bloedbad begonnen. De overheid van de provincie van Poenjab hield gisteren een vergadering op hoog niveau om een operatie tegen "militanten" in Poenjab te beginnen. De overheid kon zich geen betere excuses verzonnen hebben deze operatie te beginnen dan een high-profile bomaanslag als deze. De mensen weten dat het niet toevallig is dat de moskees, de islamitische universiteiten, de scholen en de marktplaatsen worden aangevallen terwijl de bureaus van Blackwater en andere Amerikaanse terreurorganisaties onaangeroerd blijven; dit dient als bewijs dat Amerika achter deze afschuwelijke activiteiten zit. Zij creëert zo de publieke opinie voor militaire acties door moslims te doden. Iedere keer voordat er militaire acties in Swat, Zuid Waziristan en het Orakzai Agentschap voor massamoorden worden ondernomen, gaat het vooraf met een serie bomaanslagen in diverse stedelijke centra van Pakistan. En de woede van de bevolking als gevolg van deze aanslagen wordt gebruikt om deze militaire acties te ondersteunen.

De VS en hun marionetten moslimheersers moeten weten dat de massa's hier niet meer in te trappen. Dit was de rede waarom de mensen hevig protesteerden tegen de overheid direct na de ontploffing en de overheid voor deze misdaad verantwoordelijk hielden. Bovendien, met deze terroristische actie streeft Amerika ernaar het sektarische haat te bevorderen en wil dat de moslims zich onderverdelen zodat zij in sektarische ruzies geraken in plaats van zich te verenigen om de VS uit het gebied te schoppen. Dit is hetzelfde beleid dat de VS in Irak adopteerde.

Hizb ut Tahrir roept oprecht de Oelama van alle scholen van gedachte op dat zij samen zouden moeten werken om de VS tegen te houden van het bereiken van haar afschuwelijke plannen en dat ze met een verenigde stem oproepen tot de verdrijving van de VS in het gebied, aangezien enkel en alleen de Amerikaanse aanwezigheid in het gebied is dat Pakistan veranderd heeft in een hel. Wij roepen ook de oprechte moslims van onder de mensen van macht op dat zij het Amerikaanse bevel verwerpen hun eigen moslimbroeders te doden en dat zij al hun inspanningen concentreren om dit gebied van de kwade aanwezigheid van Amerika te bevrijden. Slechts dan kan dit vuur van fitna worden gedoofd.

Naveed Butt

Officiële Woordvoerder van Hizb ut Tahrir in Pakistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië