Logo

Media Bureau
Pakistan

   
H. 24 Dhoel Qa''dah 1433 Nummer: PR12062
M. 11-10-2012

Het ‘Raymond Davis netwerk’ zit achter de aanval op Mulala Yousufzai

 

De aanval op Mulala Yousufzai is een wrede poging van de verraders in het politiek en militair leiderschap om de steun van het Pakistaanse volk te krijgen. Op die manier kunnen de verraders deze Amerikaanse oorlog tegen terrorisme verspreiden naar andere delen van Pakistan. Eerder is een gefabriceerde video en een aanval op GHQ gebruikt als excuus om militaire operaties te lanceren in de Swat-vallei en andere stammengebieden. Maar toen is het volk bewust geworden van de realiteit en de strategie van de verraders in het politiek en militair leiderschap. Daarom hebben deze verraders na de aanvallen op Mehran, de marinebasis in Karachi en in Kamra de vliegbasis, gefaald om de steun van het volk voor zich te winnen. Het doel van die steun is om deze Amerikaanse oorlog uit te breiden naar andere delen van Pakistan.

 

Het volk is zich ervan bewust dat dit verraderlijke leiderschap terreurorganisaties zoals Blackwater en terroristen als Raymond Davis hebben toegestaan om vrijuit te laten bewegen Pakistan. Het is Raymond Davis netwerk dat aanvalsplannen maakt en uitvoert op militaire gebieden en zij regelen dat de Moslims in stammengebieden de schuld krijgen. Na het falen van dit plan, hebben de verraders in het politieke en militaire leiderschap een nieuw, nog wreder, plan bedacht om de steun van het volk te krijgen. Zij hebben nu geprobeerd om een onschuldig veertien jaar oud meisje, Mulala Yousufzai, te vermoorden voor hun eigen kwaadaardige motieven.

Als generaal Kayani en de andere verraders in het politiek en militair leiderschap daadwerkelijk bezorgd zijn om Islam te beschermen en bezorgd zijn voor het bloedvergieten van onschuldige Moslims, dan zouden zij niet;

 

•Stilzwijgen alsof zij lijken zijn toen de Profeet (saw) werd gelasterd door Amerika en het Westen,

•Het nobele bloed van 24 soldaten van de legermachten laten verspillen, die zijn vermoord in Salala

•De NAVO voorraadroutes heropeen,

•Moslimmannen, vrouwen en kinderen in de stammengebieden blootstellen aan luchtaanvallen,

•van Afia Siddiqui, de dochter van deze natie samen met haar kind overhandigen.

•Stilzwijgen over de moordaanslagen in Karachi en elders in Pakistan. En ook de ontvoeringen van honderden mensen waaronder Naveed Butt, de officiële lidvertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir in Pakistan die door hun criminelen voor zijn eigen kinderen is ontvoerd. Men moet zelfs heen en weer jarenlang afreizen naar rechtbanken in een hopeloze zoektocht om te achterhalen waar hun dierbaren zijn vastgehouden.

 

Generaal Kayani’s toespraak in Kakul op 13 augustus 2012, waarin hij heeft gezegd dat: “Het gevecht tegen extremisme en terrorisme was onze eigen oorlog en wij hebben gelijk in deze strijd. Laat er geen enkele twijfel over bestaan, anders zullen we verdeeld raken en verstrikt raken in een burgeroorlog.” En de verklaring waarin hij zich uitte over de aanval op Mulala Yousufzai dat: “Wij zullen strijden, ongeacht wat het zal kosten.” Dit maakt duidelijk dat de verraders in het politiek en militaire leiderschap wrede en kwaadaardige tactieken gebruiken om de Pakistaanse bevolking te laten meewerken in de zogenaamde oorlog tegen terrorisme. In feite willen de verraders dat het Pakistaanse volk de Amerikaanse oorlog tegen Islam omarmt alsof het hun eigen strijd is.

 

Hizb ut Tahrir doet een beroep op een ieder uit alle lagen van de samenleving om zich uit te spreken tegen deze verwerpelijke terreurdaad door die verraders in de politiek en het leger en het Raymond Davis netwerk. Hizb ut Tahrir roept de oprechte officieren in het leger van Pakistan op om deze verraders in de politiek en het leiderschap van het leger te verwijderen en de Noesra te geven aan Hizb ut Tahrir voor de hervestiging van de Khilafah Staat.

O jullie oprechte officieren! Jullie stilzwijgen bemoedigt deze verraders en zij zijn constant nieuwe complotten aan het beramen tegen deze nobele Oemma. Enkel de Khilafah kan Pakistan weer uit deze Amerikaanse oorlog halen en de Amerikaanse hegemonie in Pakistaan en de omliggende regio verbannen.

Shahzad Shaikh

Assistent van de mediavertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir in Pakistan 

 

http://www.hizb-pakistan.com/

 

Media Bureau van Hizb ut Tahrir Pakistan
Hizb ut Tahrir Nederland