Hizb ut Tahrir Nederland

Het kabinet-Wilders haalt uit naar de Pro-Palestina demonstratie en benadrukt daarmee haar onvoorwaardelijke steun voor de lopende genocide in Palestina!

De burgemeester Femke Halsema en de minister van Justitie Dilan Yeşilgöz zijn ogenschijnlijk in een discussie beland over het demonstratierecht van de Pro-Palestina betogers die gehouden zou worden afgelopen maandag 7 oktober.  In het nieuwsprogramma WNL heeft de minister van Justitie aangegeven dat het antisemitisch is om op 7 oktober te demonstreren voor Palestina terwijl er tegelijkertijd een herdenking plaatsvindt voor de slachtoffers van de aanval op de ‘Israel’. Yeşilgöz beargumenteert door te demonstreren voor de Palestina kwestie zouden die betogers namelijk volgens haar steun uiten voor de Hamas beweging.

Tevens heeft Geert Wilders uiteindelijk ook op de commotie gereageerd door op het X-platform te tweeten dat het ‘tuig’ het land uit moeten en dat de burgemeester Femke Halsema ook mee mag. Dit heeft Wilders getweet om wederom zijn onvoorwaardelijke steun voor de Zionistische bezettingsstaat te benadrukken.

De media melden dat er incidenten plaatsvonden afgelopen maandag 7 oktober bij de Pro-Palestina betogers die probeerden naar de Dam te lopen waar op dat moment ook de ‘Israël-herdenking’ plaatsvond. Hierdoor heeft Burgemeester Halsema voortijdig de Pro-Palestina demonstratie beëindigd omdat zogezegd de veiligheid en de openbare orde niet meer gewaarborgd konden worden.

Het is overduidelijk dat de Nederlandse overheid niet alleen haar onvoorwaardelijke steun uit voor de Zionistische bezettingsstaat maar tevens is zij moreel gezien compleet bankroet. Men vergelijkt de steun aan de Palestina-kwestie, ongeacht of dat op een herdenkingsdag plaatsvindt of niet, direct met het steunen wat in hun ogen terrorisme zou zijn. De wreedheden begaan door de Zionistische bezettingsstaat niet alleen in Palestina maar ook elders in de regio zoals in Libanon zijn kennelijk irrelevant voor de Nederlandse overheid en haar definitie van ‘terrorisme’.

Momenteel is het aantal dodelijke burgerslachtoffers in Palestina door de Zionisten in rap tempo aan het opstapelen en dat is nog los van de inhumane blokkades van de Gazastrook en de doorlopende nederzettingen aan de Westelijke Jordaanoever en de gevolgen die het heeft op de Palestijnse bevolking!

Kortom, men ziet keer op keer hoe hypocriet en met twee maten de overheid kijkt naar de situatie in Palestina en zelfs hoe zij die corrupte visie ook uit in Nederland als het gaat om het uitspreken tegen het onrecht in Palestina. Men moet overigens niet tot de conclusie komen dat ‘tenminste de burgemeester aan de kant staat van de Palestijnse kwestie’. Integendeel ook de burgemeester van Amsterdam sprak zelf haar afkeer uit van de demonstratie en greep de eerste beste kans om de demonstratie te beëindigen toen die zich voordeed!

Het is verplicht op de Oemma en dus ook op de Moslims in Nederland om ons uit te blijven spreken voor de Palestina kwestie aangezien de Profeet (saw) ons heeft vermeld dat de Oemma een lichaam is, als een deel lijdt dan lijdt de rest ook. En Allah (swt) heeft het Land van Al Aqsa gezegend zoals is vermeld in Soerat Al Isra, vers1:

“Verheerlijkt is Hij Die ’s nachts Zijn dienaar (Mohammed) van de Al-Masjid al-Haram (de Gewijde Moskee te Mekka) naar de Verste Moskee (Al Aqsa) heeft gebracht, waarvan Wij de omgeving gezegend hebben opdat Wij hem Onze Tekenen kunnen laten zien. Waarlijk, Hij is de Alhorende, de Alziende.”

Mediabureau Hizb ut Tahrir Nederland

Deel op social media

De officiële meningen van Hizb ut Tahrir zijn die welke zijn opgenomen in verklaringen in naam van de verschillende provinciale bureaus (Wilajaat), de verschillende media bureaus van Hizb ut Tahrir, en de verklaringen van de officiële woordvoerders en media vertegenwoordigers van Hizb ut Tahrir. Enige andere verklaring, zelfs als deze gepubliceerd is op officiële websites of in magazines, is de mening van de auteurs van de artikelen en niet de van Hizb ut Tahrir. Toestemming is gegeven om alles wat gepubliceerd is door Hizb ut Tahrir of de websites van Hizb ut Tahrir te kopiëren, citeren of publiceren, op voorwaarde dat het citaat trouw blijft aan de betekenis, zonder selectieve citaten welke de betekenis vervormen of welke een onjuiste interpretatie portretteren, en op voorwaarde dat het citaat wordt toegeschreven aan de bron.

Hizb ut Tahrir | Nederland