Logo

De nieuwe strategie is niet voor vrede, maar een taktiek van verraad om de kruisvaardersoorlog in Afghanistan te versterken

 

De nieuwe strategie is niet voor vrede, maar een taktiek van verraad om de kruisvaardersoorlog in Afghanistan te versterken

Op 1 december, 2009, bij de herdenking van de 8ste verjaardag van de kruisvaardersoorlog in Afghanistan, kondigde president Obama zijn nieuwe strategie aan waaronder 30.000 extra soldaten naar Afghanistan worden gestuurd om de kruisvaardersoorlog te versterken.

Door deze zet zal het totaal aantal Amerikaanse soldaten in Afghanistan toenemen tot 100.000.

Zijn eerdere uitzending van 22.000 soldaten tijdens de eerste dagen van zijn presidentsschap is door niemand vergeten. En alhoewel er op dit moment 40.000 NAVO soldaten in Afghanistan zijn, heeft hij zijn kruisvaardervrienden aangemoedigd nog eens 10.000 soldaten te sturen.

Hij heeft ook zijn taktiek van verraad aangekondigd, door een "exit-plan (plan voor vertrek)" met een vastgestelde datum aan te kondigen. Zijn troepen zullen het land verlaten over 18 maanden.

Allah (swt) zegt in soera Al Anfaal, vers 30:

 

"Zij plotten en plannen, en Allah plant eveneens; maar Allah is de beste Planner" (Zie de vertaling van de betekenissen van de Koran, soera Al Anfaal, vers 30)

 

Hij (Obama) heeft ook gezegd dat tijdens deze periode de Afghaanse nationale veiligheidsdiensten gereed gemaakty zullen worden om de taak van het verzorgen van veiligheid in het land op zich te nemen.

Is het niet opzienbarend dat een taak die het westen in 8 jaar niet voor elkaar heeft weten te krijgen, nu in 18 maanden gecompleteerd zal worden?

Deze strategie is gereedgemaakt voor niets anders dan het verspillen van het bloed van de moslims. En de bewering dat Obama een ondersteuner van vrede is en oorlog met de moslims niet ten doel heeft, is een overduidelijke leugen. Bij iedere stap die hij neemt volgt hij zijn voorganger George W. Bush. Het is daarom duidelijk voor iedereen dat Amerika slechts één buitenlands beleid kent, en dat enkel de gezichten veranderen. De manier van politiek bedrog veranderen enkel, maar de Amerikaanse strategie en plannen tegen de moslimwereld zullen nooit veranderen!

De huidige situatie in Afghanistan en Pakistan wordt door Obama gezien als een grote bedreiging voor Amerika en diens belangen. Dit toont zijn intentie aan om de kruisvaarderoorlog genaamd "Oorlog tegen Terreur", die is begonnen door Bush om de ouderen, vrouwen en kinderen van de Oemma, door te zetten. Zelfs zij die slechts een kleine beetje politiek bewustzijn hebben zijn zich hiervan bewust. Echter, deze tirannieke heersers worden altijd misleid en zij begrijpen niet dat hun mensen aangevallen worden door kruisvaarders.

De enige manier om echt uit de huidige situatie te komen en de moslims wakker te schudden, is door de gevestigde politieke partij te steunen die de Islamtiische ‘aqieda als haar basis heeft en die hard werkt om de heerschappij van Allah de Almachtige op gans te wereld te vestigen midels wederoprichting van de Rechtgeleide Khilafa, te ondersteunen. Zodat de bezette islamitische landen bevrijd worden, waaronder Afghanistan, en djihaad afgekondigd zal worden tegen de vijandige kruisvaarders.

 

Hizb ut Tahrir Afghanistan

16 Dhoel Hidjaa 1430

3 december 2009

Hizb ut Tahrir Nederland