×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 574 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

Het verbod op de Nikaab in Frankrijk is een voorbode van het verbod op alle Islamitische fenomenen

 

We hebben de moslims in het verleden reeds gewaarschuwd voor het accepteren van concessies, en voor het baseren op de westerse wetgeving die tot doel hebben het afrekenen met Islam zowel als credo alswel als systeem en gedraging. Tevens hebben we gewaarschuwd voor het feit dat het westen zich naar ons moslims toe de stapsgewijze politiek hanteert voor wat betreft het wegvagen van de Islamitische identiteit.

En nu leidt Frankrijk een wilde campagne tegen de Nikaab en streeft ernaar deze te verbieden zoals het eerder de hoofdsluier heeft verboden. Echter dit verbod op de Nikaab is erger dan het verbod op de hoofdsluier, daar het verbod voor de hoofdsluier gold in de regeringsinstituten terwijl er nu wordt gesproken over een verbod op de Nikaab als Islamitische fenomeen in de openbare ruimte. Dus (een verbanning) uit de maatschappij. En dat betekent dat Frankrijk, nadat het heeft afgerekend met de Islamitische fenomenen binnen haar regeringsinstituties, en gerustgesteld is voor wat betreft de negatieve reacties van de moslims, nu heeft voorgenomen om de Islamitische fenomenen uit de maatschappij te verbannen.

 

Geachte moslims in de westerse landen,

Wanneer Frankrijk erin slaagt de hoofdsluier te verbieden onder het motto dat het een fundamentalistisch fenomeen is dat niet getolereerd wordt door de franse maatschappij, dan betekent dit dat het ook andere fenomenen zal gaan verbieden. Zoals een algeheel verbod op de hoofdsluier, het groeien van een baard, vervolgens de feesten en de offers, de minaretten en de moskeeën, en ook de andere fenomenen die gerelateerd zijn aan Islam. En als Frankrijk in haar politiek slaagt, dan betekent dit dat heel Europa in haar voetstappen zal treden, en haar politiek zal implementeren. En als dat gebeurt, kan er gezegd worden dat het afgelopen is met de moslims in Europa.

 

Geachte moslims in het westen,

Jullie heersers en hun zogenaamde Oelamaa zijn te laf om Frankrijk en haar onrechtmatige wetten te confronteren. Daarom roepen wij jullie op om jullie zaak te steunen: accepteer dit onrecht niet, en kom, zowel individueel als gemeenschappelijk, in actie om deze wetten te verwerpen en om uw religie te verdedigen middels alle toegestane middelen en methoden.

 

"Allah zal ongetwijfeld degene ondersteunen die Hem helpt. Allah is inderdaad Sterk, Almachtig." (Zie de vertaling van de betekenissen van de Koran, soera Al Hajj 22, vers 40)

 

En weet dat Allah (swt) met jullie is, en jullie niet zal verlaten, en dat Hij (swt) de gelovigen zal verdedigen.

 

Hizb ut Tahrir

Europa

1ste van Rajab 1430

23 juni 2009

 

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië