TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

Centraal Media Bureau

   
H. 26 Dhoel Qiddah 1436 Nummer: 1436 NH/078

M. 10-09-2015

O Hasina! Jouw beschamende detentie van de vrouwelijke da’wa dragers van Islam zal de oproep tot Khilafah enkel versterken!

De vrouwenafdeling van het Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir veroordeelt ten strengste de beschamende, laffe arrestatie en detentie van twee vrouwelijke leden van Hizb ut Tahrir in Bangladesh op zondag 30 augustus door de tiran Hasina en de misdadigers van haar maffia regime. De enige misdaad van deze twee vrome waardige zusters was het onbevreesd opstaan tegen de corruptie en onderdrukking van dit brutale dictatorschap, evenals het oproepen tot rechtvaardigheid, voorspoed en waardigheid gevestigd voor de moslims van Bangladesh onder de schaduw van Khilafah volgens de methode van Profeetschap. Het zijn enkel deze misdadige dictators - wiens regeren gelijk staat aan leugens, corruptie en tirannie - die het spreken van het woord van waarheid en het oproepen tot de waarheid en rechtvaardigheid zien als een misdaad en een bedreiging voor de staat! 

Dit is inderdaad een bedrieglijk regime wiens leden ledige slogans uitten voor de noodzaak aan ‘vrouwelijke empowerment’ en tegelijkertijd vrouwen detineren die zich inzetten voor de daadwerkelijke politiek voor het tegengaan van onderdrukking en oproepen tot een Islamitisch systeem dat serieus zou zorg dragen voor de aangelegenheden van het volk. Het intellectuele bankroete regime van Hasina is verstoken van enige oplossing voor de verslechterende politieke, economische en sociale situatie in Bangladesh en toch probeert ze degenen die de Khilafah als alternatief aandragen het zwijgen op te leggen, terwijl dit de door de tijd getoetste geloofwaardige oplossing is voor de ellende van de samenleving. Het tirannieke regime van Hasina is een volkomen onbekwaam regime dat een niet functionerend seculier systeem implementeert waarin geen man, vrouw of kind zich veilig voelt, en wat gefaald heeft talloze moordenaars en verkrachters te berechten, terwijl het wel zijn gevangenissen vult met onschuldige moslims wiens enige misdaad hun gehoorzaamheid aan Allah (swt) is. 

O Hasina! Als je denkt dat het vastzetten van de da’wadragers van Islam jouw onderdrukkende seculiere heerschappij zal verlengen, dan ben je misleid. Jouw val is met de Wil van Allah onoverkomelijk en nabij. Inderdaad, het arresteren van onschuldige moslim vrouwen om vast te klampen aan de macht legt enkel de zwakke onderdrukkende aard van jouw regime verder bloot, en zal jouw ondergang bespoedigen met de Wil van Allah. Verder zal de campagne die je voert tegen deze religie en de oprechte gelovigen om jouw Westerse imperialistische meesters te plezieren niet baten. Je zal het spoedig verpletterd zien worden voor je eigen ogen met de Wil van Allah, door de op handen zijnde terugkomst van de Khilafah volgens de methode van het Profeetschap. Inderdaad, enkel een dwaas denkt oorlog te kunnen verklaren aan Allah en te winnen!

O Hasina! Denk je dat het detineren van deze toegewijde Moslima’s angst zal inboezemen in de harten van de vrouwelijk da’wa dragers van Hizb ut Tahrir en ons er van af zal houden ons nobele doel te behalen? Nee! Het stimuleert juist onze vastberadenheid om de val van de dictators zoals jij te zien en de geboorte van een staat die de bewaker zal zijn van onze behoeftes en onze religie. Je kunt dan in staat zijn de handen van de da’wa dragers te ketenen maar je kunt de waarheid niet ketenen; het zal verrijzen en zijn dragers zullen vermenigvuldigen ongeacht jouw zwakke tactieken om deze te doen laten zwijgen. We zullen jouw tirannie tegengaan met grotere inspanningen en luidere stemmen voor de oprichting van de Khilafah volgens de methode van Profeetschap, waaronder de regenten en regimes die deze Oemma hebben mishandeld en de Dien hebben aangevallen de ernstige consequenties zullen ervaren voor hun misdaden. Zodoende eisen we dat je onze zusters direct vrij laat, evenals al de onschuldige moslims die vastgehouden worden in jouw kerkers, en overweeg de vernedering van wat is gebeurd met misdadigers zoals jij zelf in dit leven en de pijnlijke straf die hen wacht in het hiernamaals. 

((سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُوا صَغَارٌ عِنْدَ اللَّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُوا يَمْكُرُونَ))

“Vernedering bij Allah en een strenge straf zal de overtreders voorzeker treffen, wegens hetgeen zij beramen.” (VBK soera Al An’aam, ayah 124)

Moge Allah onze harten versterken en geduld, beloning en bescherming geven aan onze dierbare dappere zusters en alle heldhaftige da’wadragers die gevangen zijn in de gevangenissen overal ter wereld, en hen ontdoen van hun lijden en wraak nemen op degenen die hen onderdrukken, en hun snel tot hun families terug laten keren. Amien. En we zeggen tegen iedereen die de oprechte gelovigen onderdrukt, wees gewaarschuwd, het einde van jullie heerschappij is nabij. 

((إِنَّ ٱلَّذِينَ يُحَآدُّونَ ٱللَّهَ وَرَسُولَهُ ۥۤ أُوْلَـٰٓٮِٕكَ فِى ٱلۡأَذَلِّينَ * ڪَتَبَ ٱللَّهُ لَأَغۡلِبَنَّ أَنَا۟ وَرُسُلِىٓ‌ۚ إِنَّ ٱللَّهَ قَوِىٌّ عَزِيزٌ۬))

“Waarlijk, degenen die Allah en Zijn Boodschapper tegenwerken zullen worden vernederd. * Allah heeft verordend: "Voorwaar Ik en Mijn boodschappers zullen zegevieren." Voorzeker Allah is Sterk, Almachtig.” (VBK soera Al Moedjadila, ayah 20-21)

 

Dr. Nazreen Nawaz

Directeur van de vrouwenafdeling van het Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Centraal Media Bureau Hizb ut Tahrir
Tel: 009611307594 Website: www.hizb-ut-tahrir.info

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië