×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Centraal
Media Bureau

   
H. 30 Rabie' oel Awal 1433 Nummer: H1433/6
M. 22-02-2012

Amerika vernietigt de Heilige Moeshaf Allah verlamt hun handen 

 

Het afgeschreven Amerika is nog steeds op haar verdorven pad om de gehele wereld duidelijk te maken dat het de slechtste beschaving is welke de mensheid heeft gekend sinds mensenheugenis. Haar laatste van verwerpelijke daden is het vernietigen van religieuze boeken, van waaronder een groot aantal heilige Masaahif (Koran in boekvorm) op een beledigende en verachtelijk manier, door een groep van Amerikaanse soldaten in het Islamitische Afghanistan.

Dit is niet een abnormale situatie inzake het Amerikaanse gedrag welke de gehele wereld heeft aanschouwd, miljoenen mensen hebben hun daden geproefd, en zijn getuige geweest van hun misdaden. Dit is hun uitgangspunt, er is geen achlaaq (moraal) welke hen weerhoud, nog een dien (geloof) dat hen het belet, integendeel de corrupte “vrijheid” gaf de mensheid de meeste corrupte beschaving, welke elke heiligheid schend en elke uiting vertrapt.

De ontheiliging van de Heilige Koran door Amerikaanse "huurlingen" herinnert ons aan de verhalen van de daden die het de mensheid reeds heeft aangedaan, waarbij het elke grens te buiten is gegaan, en elk moraal en gebruik heeft geschonden. Is ‘Abu Ghraib’  dan niet haar minste kwaad? Ook is het urineren door Amerikaanse soldaten over de lichamen van gedode Afghanen niet lang geleden, niet eens veel langer dan een maand geleden. Ook zijn wij niet de koranverbranding van de Amerikaanse pastor Terry Jones in Florida in april vergeten. Dit is de kwestie welke de vlam van het geloof ontstoken heeft in de harten van de Afghanen, aldus stond het land in het teken van protesten en veroordeling. Als gevolg van deze moed van hen zijn tien martelaar geworden door de misdadige bezettingsmacht en raakten tientallen andere gewond. Zonder dat we hun misdaden in Afghanistan, Pakistan, Irak en vele andere landen ter wereld vergeten.

De tijd is gekomen voor de Islamitische Oemma om te beseffen dat de bestaande systemen medeplichtig zijn aan de misdaad van Amerika en zijn agressie tegen haar heiligheden, en wij van Hizb ut-Tahrir doen een beroep op de Islamitische Oemma, in het bijzonder de mensen van de macht onder hen, om hun handen in de onze te slaan om het Woord van Allah het hoogste te maken door de Khilafah Staat op te richten welke de Moslims eer zal geven in dit leven en het volgende.


يا أيها الذين آمنوا استجيبوا لله وللرسول إذا دعاكم لما يحييكم

 

“Oh jullie die geloven beantwoord Allah en Zijn Boodschapper als zij jullie oproepen tot wat jullie leven geeft”

 

Osman Bakhash

Directeur van het Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië