×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Syrië

   
H. 08 Sjawaal 1432    
M. 06-09-2011

Het vragen om internationale interventie is verraad jegens Allah, Zijn Boodschapper (saw) en de opstand van de gelovigen in Syrië

 

De revolutie van onze mensen in Syrië is inmiddels zes maanden gaande en hun vastberadenheid blijft nog steeds overeind. Hun enorme opofferingen in het aangezicht van brutaliteit, criminaliteit en retributie van het barbaarse en laffe regime blijven de belangrijkste symbolen van deze revolutie. Zo blijven ook de internationale en regionale ‘observanten’ binnen de lijnen die Amerika heeft getrokken, om zo voldoende tijd te gunnen aan het regime om de revolutie neer te slaan, terwijl het tegelijkertijd op een bedrieglijke wijze roept tot hervormingen en een nationale dialoog. Niets van dit zal de mensen afleiden van het streven naar de val van het regime welke alle militaire machten tegen het volk heeft ingezet, van sluipschutters die op straat schieten, tot tanks die op huizen vuren en oorlogsschepen en straaljagers die boven de mensen circuleren alsof zij de ware vijand zijn.


Nadat Bashar Assad zowel militair als politiek heeft gefaald in de afgelopen tijd, hebben onze vijanden in het Westen besloten dat onze vijand Assad’s nut is uitgespeeld. Dus hebben zij twee dodelijke kogels afgeschoten, tegen het volk en tegen de oppositie.

Zij hebben het volk aangestuurd om internationale interventie te verzoeken, daarmee worden degenen binnengehaald die zullen oproepen om de verraderlijke Arabische regimes en de Westerse Koefr regimes om Syrië te hulp schieten zoals heeft plaatsgevonden in Libië. Zij deden deze oproep als bereid willende samenzweerders of als degenen die verblind zijn door het gevaar van hun pijn en leed.

Zij hebben ook de oppositie opgeroepen om te vereenzelvigen zodat een nieuwe regerende raad kan worden gevormd welke gehoorzaam en toegewijd zal zijn aan hen en dus zullen zij de nieuwe raad autoriteit geven zoals is gebeurd in Libië.

Voor wat betreft Hizb ut Tahrir, wij verkondigen aan de Amerikanen en hun regime, aan Europa en hun plotten, dat onze mensen die momenteel in opstand zijn gekomen in Syrië, zeker zullen stellen dat hun plannen en complotten zullen falen; zij hebben een eed afgezworen om nimmer te buigen voor iemand dan Allah (swt), en zij zullen niet jullie plannen en complotten gehoorzamen. Aangaande dit standpunt, hebben wij een aantal waarachtige en oprechte woorden te vermelden. Dus we vragen Allah swt om deze boodschap van ons te verkondigen zodat een aandachtige luisteraar het in acht zal nemen.

Ten eerste, wij zeggen tegen onze mensen die in opstand zijn in het verheven en tartende Syrië

In jullie revolutie heeft jullie standvastigheid en opoffering het voorbeeld van de nobele Sahaba tegen de Qoeraisj doen herleven. Wij kennen inderdaad de waarachtigheid van die zielen die naar buiten zijn gegaan op de straten en zeggende: “Laten we voortgaan, voor de zaak van Allah!” Wij weten ook dat de oprechten onder jullie het Westen niet vertrouwen en jullie zullen hen niet helpen; en we weten ook dat jullie pijn en leed voelen, en jullie hopen dat de verlossing van de misdadige groep van Assad spoedig komt. Echter, wij roepen degenen op die verward zijn door de woorden van de Westerse spionnen en hun lokale mondstukken, of verleid door de Westerse aanvallen in Libië en het einde van de Kaddafie regime.

Jullie moeten bewust zijn voor hetgeen jullie vijanden in het Westen voor jullie aan het voorbereiden zijn. Zij zullen jullie revolutie stelen en het veranderen in hetgeen zij verlangen, zodoende hun invloed verankeren, en de afhankelijkheid van hen behouden. O jongeren van onze revolutie, wees behoedzaam! Heb geen verwachtingen van de beloftes van de verraderlijke Kaafir Westen, welke wraak zoekt tegen onze Oemma en het zoekt haar bloed in Palestina, Irak en Afghanistan. Dit is hetzelfde Westen welke de criminele regimes heeft opgericht, inclusief het Syrische regime, en zij hebben hen hulp geboden gedurende al die verschrikkelijke jaren. Door te vertrouwen op het Westen zal alles worden verwoest wat tijdens deze revolutie is opgebouwd. Allah ta’alaa zegt:


وَلَا تَكُونُوا كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِنْ بَعْدِ قُوَّةٍ أَنْكَاثًا

“En weest niet zoals zij die haar garen in stukken breekt nadat zij het sterk heeft gemaakt.” [VBK Soera, vers An-Nahl, 16:92]


De bewuste politicus die geeft om de zaken van zijn Oemma maakt de ‘Aqieda van zijn Oemma als haar polsslag en belangen als zijn politieke kompas. De intelligente persoon zal leren over het kwaad en onheil van het Westen van hetgeen de eerder heeft plaatsgevonden. Een ieder die politiek denkt zal helder waarnemen dat het Westen deze heersende agenten heeft gebracht en hen heeft gesteund door middel van hun programma’s, plannen en inlichtingendiensten. Enkel nu hebben zij hen verlaten en hen weggegooid op de afvalhoop met hun vorige gefaalde agenten, zodat zij nieuwe agenten in hun plaats kunnen aanstellen.

Snij de plannen van hun agenten vanaf de wortel af, vrees Allah en red jullie zelf van het leed van anderen! Schenk aandacht aan jullie Oemma, en neem jullie oplossing en determinatie van jullie eigen zonen- dat wij voor niemand zullen buigen behalve Allah (swt) noch zullen wij op vertrouwen op iemand behalve Allah, noch zullen we handelen behalve naar hetgeen dat Allah swt behaagt. Heeft het nieuws dat het Westen de Khilafah heeft vernietigd en de Moslimlanden heeft verdeeld jullie niet bereikt? Zijn jullie niet op de hoogte van de verdeling van Soedan, en de verwoesting van levens en bezittingen in Somalië? Heeft dit niet allemaal plaatsgevonden vanwege de Westerse Kaafir legers en de medewerking van de heersers, die de Moslims hebben verdreven en de corruptie in hun landen hebben doen laten toenemen?!

Wij van Hizb ut Tahrir brengen een methode van werkelijke verandering naar voren, welke de Oemma zal redden en haar verheffing zal realiseren van de huidige bittere situatie die we hebben bereikt. Het is door terug te keren naar haar identiteit en het hervatten van haar Islamitische manier van leven door de wederoprichting van de Khilafah volgens de methode (minhadj)van het Profeetschap, welke zal zorgen voor de zaken van de mensen en over hen zal regeren met rechtvaardigheid en de waarheid.

Ten derde: We tegen onze mensen in Bilaad asj-Sjaam (Syrië), thuisland van Islam

Voorzeker, het is een groot en ernstig gevaar dat de oplossing voor onze problemen in de handen blijven van deze criminele agentenregimes. En voorzeker de grootste verwoesting zal zijn als Amerika en Europa de controle zouden overnemen van onze strijd met deze regimes. Jullie moeten iedere oproep van de Verenigde Naties verwerpen, evenals de Veiligheidsraad, de Arabische Liga of de Organisatie van Islamitische Conferentie (OIC), en hun handen afhakken als zij proberen te bemoeien hun jullie gezegende revolutie. Er zal geen verlossing komen voor jullie situatie tenzij jullie volledige controle nemen van jullie inspanningen en als jullie de Koranische Staat eisen. Niet de Satanische Staat; maar een Islamitische Staat, Khilafah volgens de Methode van het Profeetschap (minhadj oen - noeboewa) niet een vernederde en onderworpen staat. Sta op tegen de complotterende heersers en regimes en stuur jullie zonen in de legers om de grootse verantwoordelijkheid te vervullen met werkelijke iemaan en tawakkoel op Allah (swt), en verwerp Sjaytaan en zijn handlangers. Als jullie hulp en verlossing zoeken, laat deze dan van jullie volk komen in de buurlanden en hun legers. Voorzeker het is jullie recht op hen en hun plicht voor jullie. Dus richt jullie oproep aan de mensen van Nadjd en Hidjaaz, niet aan hun corrupte tirannieke koningen. Richt jullie oproep aan de mensen van Turkije, Jordanië, Irak en Libanon, en niet aan hun verraderlijke agentregimes, welke precies hetzelfde zijn als jullie regime. Voorzeker, zij helpen elkaar. Richt jullie oproep aan de Islamitische Oemma, aangezien er goedheid in hen bevindt en in jullie tot het Laatste Uur. Die oproep zal de mensen verenigen op basis van hun Islam en hun kracht en steun geven in de revolutie. En het zal angst inboezemen in het Westen en hun handlangers onder de heersers. Maak de strijd een tussen twee kampen: de kamp van het Westen en hun agenten, en de kamp van de Oemma, gelovende in hun Heer, die hun dien omarmen en die daarmee op zoek zijn naar bevrijding.

Ten slotte, O Moslims in asj-Sjaam (Syrië) en in andere landen

Allah (swt) heeft asj- Sjaam het thuisland van Islam gemaakt. Onze mensen in Syrië zijn standvastig, en zij hebben een eed afgezworen om voor niemand te buigen behalve Allah. Het criminele Assad regime, de heersende agenten, Amerika en Europa omsingelen hen van iedere kant. Pas op dat jullie hen niet overhandigen en hen teleurstellen; want als jullie dat doen dan kan het zijn dat jullie op een dag zullen zeggen: “De dag dat ik mijn broeder heb achtergelaten, heb ik mezelf vrij gelaten voor aanvallen”.

Weet dat hun zaak en jullie zaak één is: de bevrijding van de Moslimlanden van de onderdrukkende regimes van de agenten van het Kaafir Westen. Red de Moslims van Asj-Sjaam en red jullie zelf. Roep jullie dappere zonen en broeders in de legers op om jullie en hen te redden van deze regimes. En weet dat de verlossing van jullie Oemma enkel zal komen als jullie terugkeren naar Allah (swt). Versterk jullie relatie met Hem, zoek hulp van Hem en plaats jullie vertrouwen volledig in Hem.

Hizb ut Tahrir adviseert jullie oprecht en zij strijd aan jullie zijde met een idee dat is verlicht door het Boek van Allah en zij volgt de voetstappen van Zijn Boodschapper, Al Amien Moehammad bn Abdoellah صلى الله عليه وسلم. Dus haast jullie om mee te werken met deze partij, en steun het om zodoende het Woord van Allah te verheffen. Er is geen macht, noch steun behalve van Allah; voorzeker enkel en alleen Allah is an Naasirr al Moe’ien en Hij is de Beste Beschermer en de Beste Bondgenoot.

Allah (swt) zegt:


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

“O, gij die gelooft, geeft gehoor aan Allah en de boodschapper wanneer Hij u roept, opdat Hij u leven moge geven en weet, dat Allah tussen een man en zijn hart komt en dat Hij het is tot Wie gij zult worden verzameld.” [Al-Anfal, 8:24]

 

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië