×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 575 niet laden

TwitterFacebookGoogle+    A+A  A-                                                                                                                                                                                                                        Contact - Links - Persmap      

Menu

 

Media Bureau
Afghanistan

   
H. 10 Sjabaan 1432 Nummer: 1432-10
M. 11-07-2011

De raketaanvallen op Afghanistan door de indringers hebben hun specifieke doelen

 

Er zijn ononderbroken raketaanvallen vanuit Pakistaans grondgebied op Afghanistan de laatste twee maanden, die vele Moslims hebben gedood en verwond. Sommige families worden gedwongen om van de gebieden te vluchten en hun huizen te verlaten wegens de voortdurende aanvallen.

De moslims van Afghanistan moeten de volgende punten bekijken betreffende deze kwestie;

1- Vóór deze raketaanvallen, was de media in Afghanistan zeer gefocust op de kwestie van het strategisch pact; VS-Afghanistan tussen de marionettenregering van Afghanistan en zijn meester, Amerika. Waarvoor de publieke opinie negatief was en de meerderheid van de mensen, met inbegrip van de intelligentsia van Afghanistan, waren niet te spreken over een dergelijk strategisch pact met Amerika. Dit wetende, stelden de indringers een ander bloedig spel in werking in het grensgebied van Pakistan en Afghanistan om zo de aandacht van de mensen van de echte kwestie af te leiden en gaan zij door met hun kwade plan.

2- Met behulp van deze raketaanvallen, wil Amerika de inwoners van Afghanistan aantonen dat hun overheid uiterst zwak is en de controle van Pakistan erover niet kan weerhouden. Bovendien, willen zij ook de publieke opinie vormen, door met hun aanwezigheid in Afghanistan aan te tonen, dat Pakistan, Afghaans grondgebied kan aanvallen het met honderden raketten, en als zij Afghanistan verlaten, Pakistan Afghanistan direct zal overspoelen. Vandaar, is het een ander vals excuus dat zij aan de inwoners van Afghanistan willen tonen om hun bestaan in Afghanistan te rechtvaardigen.

3- Voorts is het nu zeer helder dat de totstandbrenging van de Khilafah in dit gebied slechts een kwestie van tijd is, waar het Westen als vijand nummer één wordt beschouwd. Dus alvorens de Khilafah wordt gevestigd proberen de kruisvaarders om een spleet tussen de Moslims te creëren door dergelijke kwaadwillige technieken te gebruiken om tot nationalistische gevoelens op te roepen onder de Moslims van Afghanistan en Pakistan om hen zo te verhinderen om zich onmiddellijk bij de Khilafah aan te sluiten na zijn vestiging.

De wereld is zich er nu zeer goed van bewust dat het Westen is verslagen in zijn ideologische en strategische strijd (War of Terror) tegen de Moslim Oemma en de Moslim Oemma zeer dicht bij zijn doelstelling (de Khilafah) is, welke als kwestie van leven en dood wordt beschouwd om te verwezenlijken, de belofte die is gegeven aan de gelovigen door Allah (swt) en zijn Boodschapper (saw). De Khilafah Staat zal de Moslims opnieuw tot de leidende Oemma kronen, die opnieuw de fakkeldrager voor de gehele mensheid in deze wereld zal worden en door de Deen van Allah (swt) te volgen, zullen zij de gulle giften in het hiernamaals krijgen.

 
وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ وَعْدَ اللَّهِ لَا يُخْلِفُ اللَّهُ وَعْدَهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

 

Media Bureau Hizb ut Tahrir Afghanistan

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.hizb-ut-tahrir.info

Centraal Media Bureau van Hizb ut Tahrir

Algemeen

Amerika, Europa & Australië

Midden-Oosten & Noord Afrika

Azië